Darkky Minecraft Server Forum

Full Version: nike daybreak worldwide pack
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
[Image: 0f737290b38b645f5a8c0f4509dc79d8bc769e07...0_os_1.jpg]
Deconstructie was pas een paar jaar geleden een ware rage en iconen zoals Virgil Abloh blazersnieuw.com en Chitose Abe hebben van zo'n stijl hun handtekening gemaakt. Maar nu deze releases met de tijd gekker en gekker worden, krijgen paren van de gereserveerde kant van Nike's N.354-serie terecht een beetje meer aandacht. De Daybreak Type, die relatief veel lof ontving, was slechts een van deze silhouetten, want het leverde opnieuw de beroemde retro-esthetiek op, maar met een nieuw toegepast modern filter.

Verre verschillend van de eerdere kleurstellingen, draagt de nieuwste een patchwork-arrangement dat doet denken aan de kenmerkende "What The" -stijl nike schoenen heren wit van het merk. Vervaagde gele suède past bij de neus, wikkelt zich boven babyblauw leer waarvan de directe buren qua kleur complementeren, maar niet van fabricage. Deze bijpassende denimpanelen construeren de oogverblijven van de laterale tot de vamp, hoewel ze onmiddellijk worden gestopt door een helderder roze canvas langs de mediale zijde.

Tongen kleuren naar een typische vintage afwerking en accentueren ingetogen naast het witte gaas dat tegen de basis van de hele schoen loopt. Elders nike daybreak worldwide pack leveren levendige Swooshes een tweekleurig palet - stempelen met afwisselende contouren en basisafdrukken van infrarood en oranje - terwijl felgroen en verzadigde blauwtinten respectievelijk de voering en hielomslag bedekken.

De Daybreak, een van Nike's originele stijlen, hielp bij het leggen van de bouwstenen voor Zoeken de leider in sportkleding. Oorspronkelijk uitgebracht in de late jaren 70, heeft de Daybreak een bovenwerk van suède en leer, een buitenzool met wafelprofiel en een EVA-tussenzool. Met deze retro-uitgave wordt de originele stijl herzien en gemaakt om er 30 jaar oud uit te zien, vers uit de doos - en het is erg populair. Nogmaals bewijzend dat een ingetogen klassiek ontwerp altijd de aandacht zal trekken.

https://www.blazersnieuw.com/