Darkky Minecraft Server Forum

Full Version: Goedkope Nike Air Zoom-Type
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Als het gaat om het Koop Nike Air Zoom-Type, is het meest bepalende kenmerk van het edgy silhouet waarschijnlijk het gestapelde zoolontwerp. Van gespikkelde stijlen tot levendige tinten die afwijken van de basis, de schuimzool was een site voor verrassingen bij een handvol releases. Een aankomend Zoomtype blijft Nike-fans vragen om het onverwachte te verwachten door te pronken met een getinte Crater-schuimbasis. Dit is niet de eerste keer dat het N354-model een milieubewuste upgrade krijgt.

[Image: CV2220_100_P1.jpg]

Om de tropische vibes van de ananasvrucht te evenaren, zijn overal zigzagsteken aangebracht in een verfrissende groene gloed, terwijl de Swoosh met honingraatpatroon aan de zijkant kiest voor een levendige limoengloed. Nike Air Zoom-Type Online Winkel De veterstrepen en een hieloverlay zijn gemaakt van gerecycled kurkmateriaal, wat een veel voorkomende textuur is bij Move To Zero-creaties. Ook waarschijnlijk gekoppeld aan duurzaamheid is de gespikkelde, bruine tussenzool in het gebruikelijke ontwerp met splitzool. Het silhouet is compleet met de vrolijke mascotte geborduurd op de tong, die reikhalzend uitkijkt naar het volgende model om zich aan te kleden.

Deze tint verschijnt ook op de eyestays, aangevuld met de pastel "Light Dew" bovenop en op het tussenzoolstuk. Goedkope Nike Air Zoom-Type De hiel en tong hebben geen volledig gedempt kleurenschema en zijn voorzien van overlays en steken in een levendig 'Starfish Orange' en 'Mineral Teal'. De in zwart gedrukte technische tekeninstructies onderscheiden dit model van eerdere aanbiedingen. De tussenzool en Swooshes aan de zijkanten geven de hoogte van de logo's aan en hoe ze moeten worden getekend. Op de teen en achtervoet zijn mini-vizieren aangebracht om het blauwdrukthema van het ontwerp te bevorderen.

Afgezien van de historische Air Force 1 en Air Max proposities, heeft NIKE, Inc. veel tijd en energie gestoken in het moderne, experimentele front. Een goed voorbeeld: het Nike Air Zoom-Type Schoenen, dat onlangs is verschenen in een crèmekleur, aangevuld met "Guava Ice"-achtige flair. Overwegend tonaal, het komende paar heeft een bovenwerk gemaakt van zacht suède.

Sinds de lancering in mei heeft het Nike Air Zoom-Type Heren/Dames voornamelijk de voorkeur gegeven aan minimalistische arrangementen. Voor zijn nieuwste ensemble verlaat de experimentele propositie echter zijn ingetogen esthetiek ten gunste van een "barokbruin/zwart/linnen/limoen"-kleurstelling vergezeld van een handvol opvallende accenten. Hoewel het van nature gedempt is, vormt het bruine suède door het hele bovenwerk het toneel voor een aantal opvallende details. Contrasterende stiksels spelen een ondersteunende rol bij de sherpa-omhulsel met ritssluiting die bovenop de veters zit.

http://www.sprafstandsloper.com