Darkky Minecraft Server Forum

Full Version: adidas alphabounce instinct
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
[Image: adidas-Pink-Alphabounce-Instinct-Shoes.jpeg]
Je schoen mag je run nooit hinderen. Met dit in gedachten probeerden de dames adidas schoenen adidas-ontwerpers een schoen te bedenken die niet alleen afleiding elimineert, maar waarmee je je schoenen helemaal kunt vergeten - een schoen die aanvoelt alsof je vrij rondloopt, terwijl je je voeten beschermt en stijlvol blijft. Hun inspanning resulteerde in de adidas AlphaBounce, een schoen die een revolutie teweeg zal brengen in je run.

Boost is Adidas' tussenzooldempingstechnologie, die thermoplastische polyurethaan (TPU) energiecapsules gebruikt voor een betere adidas alphabounce instinct schokabsorptie. Het materiaal keert onmiddellijk terug naar zijn oorspronkelijke vorm als je opstijgt naar je volgende stap. Boost-schuim is aangeprezen om het hoogste energierendement van elke tussenzool op de markt te bieden, en belooft een meer consistente loop.

Ze komen in drie kleurstellingen - een licht linnen, een zacht oranje en een ton-sur-ton grijs - alle drie de schoenen hebben een uniek vetersysteem dat walkfootjoy doorloopt tot aan de middenvoet en verbonden is met een gedurfde plastic schacht. Een dikke grijze tussenzool met een royale portie Bounce-demping in de hiel zorgt voor demping, terwijl een continentale rubberen buitenzool uitstekende duurzaamheid biedt en de futuristische look van de schoen compleet maakt.

De Adidas AlphaBounce Instinct zijn zowel hardloop- als trainingssneakers, adidas schoenen wit waardoor ze een veelzijdige optie zijn voor iemand die tussen activiteiten wil crossen. Ze zijn ontworpen voor een neutrale boog en zijn iets steviger dan de Boost-lijn. Als je dacht dat de Boost te veel veer had, zijn deze een goede optie omdat ze flexibiliteit en reactievermogen bieden terwijl je voeten natuurlijk kunnen bewegen.

https://www.walkfootjoy.com/