Darkky Minecraft Server Forum

Full Version: Adidas Forum Goedkoop
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Adidas Forum Goedkoop
[Image: xd138.jpg]

Net als bij andere releases van de Adidas Forum Heren, geniet het nieuw opgedoken paar van een kwaliteit en kleurblokkering die doet denken aan de inaugurele stijlen van 37 jaar geleden. Hoogwaardig "kleurloos" leer vormt het grootste deel van het bovenwerk van de sneaker, terwijl lichtblauw suède landt op het profiel 3-Stripes. Trefoil-logo's volgen het voorbeeld, net als de binnenvoering en kraagpanelen. Onder de voeten knikt het Adidas Forum Verkoop verder naar zijn debuutjaar, met een licht vergeelde zool die ook inspeelt op de groeiende interesse van consumenten in "Neo-vintage" schoenen.

Sinds de terugkeer van het Adidas Forum Dames hebben we het silhouet op verschillende manieren aangekleed. Door medewerkers zijn het gespen, McDonald's-logohits en zelfs tanden; maar door het merk behoudt de schoen meestal zijn OG-gelijkenis. Hier zien we echter een mix van nieuw en oud terwijl de Forum '84 Hi zijn gebruikelijke materialen verwisselt voor een volledige suède-assemblage.

Net als veel van de op collegiale geïnspireerde make-ups van de schoen, benadrukken deze paren alleen hun titulaire tint. Het felle rood wordt bovenop veel van de accenten geduwd, waaronder het trefoil-logo en de kenmerkende Three Stripes. Adidas Forum Goedkoop zijn het loopvlak, de kraag en de aanvullende panelen op dezelfde manier geverfd, terwijl de rest van de leren constructie afwisselt tussen een standaard wit en een vintage-achtige crème.