Darkky Minecraft Server Forum

Full Version: New Balance raakte de sneaker met onbezonnen paletten
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
De volgende up samenwerking tussen West New York en new balance 574 zal het vrijgeven van in de zomer. Ze zijn niet afdwalen te ver numeriek van hun vorige pair - dit keer rond de New Balance 530 is de geselecteerde silhouet. De creatieve aanpak zal niet veranderen voor Halloween als de sneaker krijgt een premie groene suède, terwijl accenten van rood voeg een levendige gloed die doet denken aan de beruchte trui Freddie Kruger. De New Balance 530 is een retro runner meestal gevoelig voor unieke kleur blokkeren. En terwijl zijn handtekening prestaties sneaker met New Balance wordt geleid onze weg in de nabije toekomst, is hij ook rechtstreeks werken met New Balance levensstijl voor een samenwerkingsverband dat zijn sneakerhead tendensen op de proef stelt voor april 2015.

Introductie van de schoen is deze videoclip, waarin de aankomende project sluit aan bij een bende van klassieke filmclips met protagonisten en filmsterren hardlopen. De onbetwiste koningen van de new balance zwart, mita sneakers, zijn terug te gaan om te werken aan het silhouet. Alleen deze keer zijn ze de aanval op de New Balance MRT580 - de iets retooled versie van de schoen die een tooling die niet zal tip de schalen helemaal zo veel dankzij enkele Revlite demping beschikt. De New Balance MRT580 "The Battle Surfaces" is een tennis eerbetoon dat een fuzzy gele bovenste die het brengt tot daar met eerdere Gore-tex iteraties in termen van helderste paren krijgt. De NB MT580 heeft een sneaker aandacht te besteden aan als te laat, dankzij vertolkingen die creatief veranderde het silhouet als de all-denim Capsule x New Balance MT580 "Canadese Tuxedo" geweest.

Van de get-go, new balance dames zwart sloeg de sneaker met onbezonnen paletten (denk aan de OG esthetiek die terug uitgebracht in juni). Dan ergens langs de lijn, de schoen besloot tonale gaan. Misschien is het de helling van de daling van het seizoen om het silhouet in een zwaardere suède outfit, maar waren blij om te zien de schoen vertakken van de "Grey Suede" look voor deze Navy compleet met een bruin lederen hiel. In een poging om hun ontluikende honkbal afdruk te versterken, heeft New Balance creëerden hun unlaced video-serie, die hun vier handtekening atleten volgt via hun routines die hen leidde tot professionals op het honkbal diamant en hun levensstijl off van het zijn. De eerste aflevering van de twaalf-delige serie is voorzien van een verrassende sneakerhead in de Tampa Bay Rays Evan Longoria.