• ¡Welcome to Square Theme!
  • This news are in header template.
  • Please ignore this message.
Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
adidas zx flux noi cipo
#1
Fehér háló használatával a háló fölött, a varratok nélküli varrással építve a fedvényeket. Mind a királyi, mind a vörös díszítés szétszórt, míg a fehér középtalp és a fekete gumi talp kiegészíti a megjelenést. Az Adidas Originals nemrégiben kiadott egy új ZX 750 HD készüléket, amely hazafias témájú lesz. Ez az adidas ZX 750 felhőfehér, kollégiumi királyi és piros színű kombinációban van öltözve. Az adidas Originals ZX750 az eredeti ZX adidas Originals futócipő modern adaptációja, amelyet első két évtizeddel ezelőtt adtak ki, és amelyet eredetileg adidas zx 750 férfi cipo a komfort és a fenntartás érdekében terveztek. hosszú távú futások.

Az NMD és az UltraBOOST sikerével, nem is beszélve a Yeezys-ről, nem lehet tagadni a piacon a vékonyan felszerelt futó sziluettek jelenlegi hírnevét. Az adidas a fogyasztói igények kielégítése érdekében lendületet adott ZX Flux sorozatának ezen irányú gondolkodásmóddal, arizona ADV Virtue modell frissítéseivel. A ZX Flux Primeknit legfrissebb iterációja érdekében arizona adidas a militarista „hasznos borostyán” adidas zx flux noi cipo színválasztékot választja a férfiak számára. A fehér, kompressziós formában formázott AVOI középtalp és a gumi színű talp tetején pihenve az alkalmi futónadrág kötött felső része olívazöld árnyalatban jelenik meg, tonális velúr sarokkal és kontrasztos sarokkal.

Már február elején megtekintették, hogy az adidas Y-3 egyik legújabb kínálata még több Y-3 kereskedővel érkezik. Mivel debütált ebben a fekete-fehér kínálatban, vessünk egy pillantást az úgynevezett adidas Y-3 Arc RC-re. Arizona adidas Y-3 Arc RC Core Black a klasszikus Y-3 futurisztikus motívumot remeli. adidas y-3 noi A neoprén felsőrészből készül, párosítva a sarokkal és a középső talppal ellátott bőrrétegekkel, hogy segítsék a cipő további támogatását. Arizona Adidas Y-3 Suberou arizona Y-3 család legújabb kiegészítése.

Ön a modell rajongója vagy valami mást várt? Ha véletlenül a Boost-tal felszerelt Superstar-t veszi fel, akkor az Adidas több színvonalat kínál Önnek, amelyek úton vannak. Tehát mi az ítélet az Adidas Superstar Boost-ról? Ezúttal arizona Adidas Superstar Boost körül választhat világoskék vagy Chartreuse bőr felsőrészt. adidas superstar férfi cipo olcsón Mindkét opció fekete díszítéssel, a sarokfülön és a három csíkkal érkezik, míg a héjjal és a Boost-tal felszerelt talp egyszerűvé teszi a hagyományos fehér színben való megjelenést. Határozottan sárgás pillantást vet a tavaszra. Mi kezdődik, amikor az Adidas Superstar teljesen fehér színű színe színes lesz, amikor megnézi a márkát.
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)