• ¡Welcome to Square Theme!
  • This news are in header template.
  • Please ignore this message.
Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
new balance 574 herren
#1
Fresh Balance zal op zaterdag 15 augustus 2020 de nieuwe serie hardloopschoenen uitbrengen "Fuel Cell Speedrift" inside samenwerking met modemerk "AURALEE". Aan de andere margen, in deze "Fuel Mobile Speedrift", heeft het bovenwerk een asymmetrische branding op van binnen en truck buiten, met een ontwerp met gevoel voor snelheid. Het transparante materiaal wordt gebruikt om een pasvorm te krijgen als efficiency schoen, terwijl het design and style ook als fashion thing in het oog springt. De tussenzool is voorzien van een  new balance fuelcell speedrift goedkoop online waardoor je het veerkrachtige comfort ervaart. Bovendien verbetert een plaat van Pepax-materiaal de voorwaartse voortstuwing. Een buitenzool heeft een ontwerp geïnspireerd op de "FuelCell 5280". Een schoeisel ontwikkeld met atleten die op zoek zijn naar "snelheid", AURALEE's hoogwaardige en verfijnde ontwerpdetails worden gecombineerd achieved de kwaliteit en een nieuwste technologie die Fresh Balance gedurende 114 jaar heeft gecultiveerd traditie.

Ontworpen voor de overwinning, verfijnd in het laboratorium hierdoor bewezen op de aus, is FuelCell gemaakt achieved behulp van echte atletengegevens. Experts van New Equilibrium Innovation Design Studio hebben de biomechanica van topsporters tot op de tiende van een seconde micro-geanalyseerd en drie belangrijke gebieden voor verbetering geïdentificeerd: influence, pivot en start. Truck daaruit konden ze geoptimaliseerde schoenen ontwikkelen die vorm, vorm en efficiëntie ondersteunen - met hoge snelheid. Voor hardlopers die hun schoenen buiten het hardlopen dragen: er is geen regel die zegt dat je niet snel hierdoor stijlvol kunt zijn. Hierdoor voor die momenten waarop je de flexibiliteit wilt hebben om je hardloopschoenen te kunnen dragen, zelfs als je kilometers hebt afgelegd, is de Mirror perfect. Een FuelCell-middenzool above de volledige lengte levert snelheid met ondersteuning, terwijl een lager profiel, gestroomlijnd silhouet de stijl geeft. Gooi een TPU-hielkap inside new balance fuelcell echo online uitverkoop voor betere prestaties hierdoor je hebt een geweldige schoen die wat meer onopvallend is over snelheid.

Bij de New Balance 574 draait alles om consistentie. Het zijn altijd dezelfde hoofdingrediënten, maar verschillende smaken. Het merk heeft entrance de jaren heen blijk gegeven van consistentie hierdoor heeft ons gezegend achieved een aantal fantastische ontwerpen. Zwart en goud ziet er geweldig uit op vrijwel elke schoen hierdoor vandaag geven we jij daar nog een voorbeeld van, aangezien de kleurencombinatie op de New Equilibrium 574 wordt geplaatst. een vrouwen, deze new balance 574 herren online maakt gebruik truck een strak zwart percibir over het hele bovenwerk met wit op een tussenzool. Het hoogtepunt truck deze schoen zijn een hits van metallic goud die te zien zijn op de glanzende hielkap, het achterste gedeelte truck de tussenzool en een New Balance-logo op een hiellipje en de new tong/tanga.

Na een sportief "Tritium" -pakket dat begin juli werd uitgebracht, keert een New Balance 247 a huge selection of terug met een kleurenpalet en materiaalkeuze die zeker aantrekkelijk zal zijn op het gebied van life-style / retro. Terwijl een eerder genoemde "Tritium" -pakket werd geleverd met nylon uppers en synthetische materialen voor een sportievere esthetiek, ruilt deze nieuwste set dat pakket in voor new balance 247 te koop de pakket met een opvallende suède en leren suède bovenkant met diamantgeslepen perforaties bij de teen. Deze nieuwe 247 v2's zijn verkrijgbaar in een established van vier ton-sur-ton kleuren (groenblauw, marsepein, roodachtig roze en wit) en bieden een zomerse look achieved hun synthetische hak, witte tussenzool en rubberen buitenzool.
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)