• ¡Welcome to Square Theme!
  • This news are in header template.
  • Please ignore this message.
Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
converse chuck 70 nederland sale
#1
Converse's Pro Leather is misschien conceptueel geworden met het Paria Farzaneh-samenwerking vorige maand, maar nu is een terug naar (verhoogde) basics met een nieuw pakket van vier Horween-leerstijlen. Met twee versies van de Pro Leather Hi en twee van de Pro Leather Ox, biedt een kwartet van luxe leren kicks opvallende tinten die passen bij de soepele constructie. Pro Leather His zijn uitgevoerd in koel blauwgroen en rijk ganachebruin, beide met licht gepatineerde details. Elke kamer heeft ook een zwart metalen Converse Chevron-logo op de middenvoet. Aan de andere kant van het spectrum wordt de Pro Leather Ox gepresenteerd in het feloranje en een elegante hazelnoot. nlstarsnkrs.com Beiden verwerpen de patnia van hun high-top tegenhangers ten gunste van een meer rechtlijnige look, en voegen metallic gouden Chevrons toe aan de middenvoet voor een extra vleugje flair. Alle 4 de stijlen worden gecompleteerd door tussenzolen en buitenzolen van eierschaal.

[Image: ProLeather-13.jpg]

Na de recente aflevering van zijn gezamenlijke collectie met JW Anderson, heeft Converse nu een samenwerking onthuld met de Zweedse retailer Sneakersnstuff. De capsule is geïnspireerd op militaire esthetiek, met Converse's One Star-silhouet verpakt in twee verschillende feinte. Naast sneakers omvat de samenwerking ook een reeks co-branded kleding met militaire invloeden. De One Star-camouflages zijn gemaakt van het mix van suède en leer, met de twee texturen die beide op het bovenwerk verschijnen. converse one star outlet sale Naast de traditionele camouflage zwart, krijgt de sneaker het nieuwe "Deep Lavender" versie van het motief.

Ronnie Fieg ging naar sociale media om aan te kondigen dat een samenwerking met Disney in de maak was en fans waren extatisch. Een paar dagen later plaatste hij een Kith x Disney Converse Chuck 70 die de evolutie van Disney characters with reallly big ears laat zien. Disney speelt een speciale rol in veel levens. Voor velen bood het bedrijf ons entertainment als kind dat opgroeide en speelde een een belangrijke rol in wie en wat converse chuck 70 nederland sale online we zijn. Hoewel het tekenfilms zijn en er leuk uitzien, zijn er veel lessen over het leven in Disney-films die we elke dag gebruiken. Toen Ronnie de samenwerking aankondigde, wisten we dat zijn visie vintage disney zou laten zien terwijl hij het nieuwe mixte en dat is precies wat we kregen.

In navolging van een duurzame GORE-TEX-editie van de Chuck 70 Hi, heeft Converse nu het silhouet omhuld met een donkere denim schaal. Daarnaast biedt het merk ook de Chuck 70 OX met zijn eigen jeansachtige vertolking, waardoor de low-top stijl een medium wash colorway krijgt voor afwisseling. Beide sneakers zijn voorzien van witte rubberen zolen en witte veters voor een strakke en klassieke look. Ze worden vervolgens gepatcht met het zwarte rubberen Converse All Star-applicatie op de achterhak. Ondertussen krijgt de high-top versie een extra merknaam door middel van de bezoek hier kenmerkende ronde Chuck Taylor-badge, die in wit op het zijpaneel is gedrukt. Metaalkleurige veteroogjes maken een geheel af.
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)